Cugat Mèdia, referent en informació educativa a Sant Cugat

Les famílies han fet més de 10.000 consultes a l'especial Tornada a l'escola


  • Comparteix:

Cugat Mèdia és el mitjà de referència de Sant Cugat en matèria educativa. Més de 10.000 famílies han escollit el mitjà de comunicació multimèdia per resoldre els seus dubtes de cara a l'inici del curs escolar. El servei d'informació ha publicat més de 20 continguts amb reportatges, entrevistes en profunditat i novetats de cara al curs 2019-2020. L'espai ha comptat amb la participació de més de vint experts i ha obert una àgora de debat encapçalat per l'opinió de sis personalitats estretament vinculades a l'educació de Sant Cugat. Les càpsules audiovisuals amb consells per encarar el nou curs han sumat més de 6.300 reproduccions.

El mitjà públic de Sant Cugat ha fet una aposta decidida per oferir a les famílies tota la informació necessària per afrontar el curs. Les xifres d'aquest especial consoliden Cugat Mèdia com el mitjà de referència de Sant Cugat en matèria educativa.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.