La Unió acull avui la segona 'Jornada Intensiva' per la Marató de TV3 contra el càncer


  • Comparteix:

Ferran Adrià, Gemma Mengual, Constantino Romero i Joan Pera participen al programa

Ferran Adrià, Gemma Mengual, Constantino Romero i Joan Pera participen al programa

Aquesta tarda es grava a La Unió Santcugatenca la segona part del programa 'Jornada intensiva', que dóna el tret de sortida a la Marató de TV3, que enguany recapta diners per als malalts del càncer. Ferran Adrià, Gemma Mengual, Constantino Romero i Joan Pera mostraran com es desenvolupen en una feina que no és la seva.

Després que la setmana passada passessin per la Unió els polítics Imma Mayol, Manuela de Madre, Artur Mas, Josep-Lluís Carod-Rovira i Josep Piqué, avui és el torn de personatges coneguts de diferents àmbits. La nedadora Gemma Mengual, el cuiner Ferran Adrià, el presentador i actor Constantino Romero i el també actor Joan Pera mostraran com s'han desenvolupat en un àmbit professional que no és el seu. Ho explica el productor del programa, Loris Omedes, de Bausan Films.

Loris Omedes

És el 2on programa especial per la Marató. Hem estat gravant uns personatges famosos fent feines que no són habituals. A La Unió els juntarem i aniran comentant la jornada


Els convidats mostraran la seves jornades en activitats totalment diferents a les quals estem acostumats a veure'ls. Loris Omedes, productor del programa, explica les activitats dels convidats.

Loris Omedes

Ferran Adrià el tenim embarcat en un pesquer, Constantino Romero treballant en una pastisseria, la Gemma Mengual ajudant a un veterinari i el Joan Pera és una sorpresa


Aquest especial, que s'emetrà divendres a TV3, serà conduït pel periodista Pere Escobar i comptarà amb la presencià de l'actor Toni Albà, que posarà a prova els convidats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.