Suport de la Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat als jubilats que defensaran a Madrid una millora de les pensions

Pensionistes d'arreu de l'Estat han arribat a la capital espanyola a peu


  • Comparteix:

Una protesta de la Plataforma de Pensionistes / Foto: Cugat Mèdia

Una protesta de la Plataforma de Pensionistes / Foto: Cugat Mèdia

Aquest dimarts han començat a arribar a Madrid els primers pensionistes que participaran dimecres de la setmana vinent a la jornada de lluita en defensa del sistema públic de pensions. Unes marxes que han tingut lloc a peu des de ciutats com Bilbao i Cadis i que reben l'escalf dels membres de la Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat. En un comunicat, l'agrupació local envia un missatge 'solidari i de lluita, calorós i de suport' als manifestants.

La Plataforma de Pensionistes fan una crida a la unió i a 'guanyar el carrer' per reivindicar el bon futur de les pensions públiques 'davant les polítiques orientades a liquidar-les substituint-les per sistemes privats que només afavoreixen el lucre del capital financer i grans asseguradores'. L'agrupació insisteix que cal igualar les pensions a l'IPC i recollir-les com a dret constitucional integrat als pressupostos generals. També demana que es derogui la llei de sostenibilitat i les reformes laborals.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.