Geganters i centres educatius desfilaran i ballaran junts en la 7a Cercavila d'Escoles


  • Comparteix:

Imatge de la 6a Cercavila d'Escoles / Foto: Localpres

Imatge de la 6a Cercavila d'Escoles / Foto: Localpres

Els Geganters de Sant Cugat i l'Ajuntament organitzen, un any més, la Cercavila d'Escoles. Aquest diumenge, en la 7a edició de l'activitat, participaran un total de 15 centres educatius de la ciutat i un de Rubí. Entitat i alumnes desfilaran junts pels carrers de la ciutat per acabar, a les dotze del migdia, amb un ball conjunt de totes les figures. La trobada bianual comença a dos quarts d'onze del matí a la plaça de la Vila, on es farà una plantada dels 'gegants' festius.

La 7a Cercavila d'Escoles comptarà amb la presència de totes les escoles públiques de la ciutat (Jaume Ferran i Clua, Collserola, Catalunya, Joan Maragall, Pi d'en Xandri, L'Olivera, Turó de Can Mates, Pins del Vallès, La Mirada, Gerbert d'Orlhac, Ciutat d'Alba i La Floresta), la concertada Avenç, el Centre Obert i el Teresa Altet de Rubí.

La desfilada arrencarà a un quart de dotze del migdia a la plaça de la Vila i finalitzarà a les dotze amb parlaments, un lliurament de records als participants, una actuació musical i un ball conjunt de totes les figures.

L'objectiu d'aquesta trobada és vincular la cultura popular i les escoles a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.