El restaurant VdGust guanya per segon any consecutiu el 'Sant Cugat va de Tapes'

En la 7a edició del certamen, l'establiment ha ofert una degustació de tres torrades


  • Comparteix:

La tapa del VdGust era una degustació de tres torrades / Foto: Cedida

La tapa del VdGust era una degustació de tres torrades / Foto: Cedida

La Vdegustació de tres torrades, del restaurant VdGust, és el plat guanyador del 'Sant Cugat va de Tapes 2019'. A través de la votació popular, els clients han triat la proposta de l'establiment com la millor tapa de les 26 participants en aquesta setena edició. És el segon any consecutiu que el VdGust, ubicat al carrer de Castillejos número 30, guanya aquesta iniciativa d'Estrella Damm.

El propietari i cuiner del restaurant, Oriol Gràcia, ha explicat a Cugat Mèdia que no 's'esperaven tornar a guanyar', ja que per ell 'hi havia molt més nivell que l'any anterior'. Tot i això, Gràcia creu que el secret de l'èxit ha estat en oferir una tapa 'bona i abundant', servida en 'menys de dos minuts'. El cuiner també ha remarcat que l'objectiu no era 'anar a guanyar el concurs', sinó 'ensenyar' el que ofereixen: embotits ibèrics, catalans, formatges i patès. La manera 'més fàcil' era amb torrades.

La tapa que oferia el VdGust consistia en una degustació de tres torrades: de brie, tomàquet semi sec i encenalls d'ibèric; de botifarra d'ou amb mostassa i parmesà; i de sobrassada picant amb formatge de cabra. Una de les torrades ja s'ofereix al restaurant i les altres dues eren de nova creació. Segons ha confirmat Gràcia, han venut més de 2.000 tapes.

L'establiment va començar a participar al 'Sant Cugat va de Tapes' l'any anterior i s'ha emportat el premi en l'edició passada i la d'enguany.


Oriol Gràcia

Aquest any hi havia molt més nivell que l'anterior i no m'esperava tornar a guanyar. Crec que hem tornat a guanyar perquè hem fet una tapa bona i abundant, i perquè hem treballat per poder-la servir en menys de dos minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.