L'Aplec Jove celebra les primeres jornades anticolonials amb motiu del Dia de la Hispanitat

Esport, gastronomia i xerrades han conformat la proposta, que s'ha dut a terme al llarg de tot el dia


  • Comparteix:

La jornada s'ha celebrat al parc de Can Vernet / Foto: Cugat Mèdia

La jornada s'ha celebrat al parc de Can Vernet / Foto: Cugat Mèdia

L'Aplec Jove de Sant Cugat ha celebrat aquest dissabte les primeres jornades anticolonials per, precisament, defensar que el 12 d'octubre 'no hi ha res a celebrar'. L'entitat ha organitzat diferents activitats que s'han dut a terme al llarg del dia al parc de Can Vernet i que han aplegat desenes de persones dels esplais i els caus de la ciutat. Tot plegat ha donat el tret de sortida a les onze del matí amb la segona edició del torneig de volei antifeixista a la pista de sorra al costat del CAP del carrer de la Mina. L'esport ha donat pas a la gastronomia, amb un dinar popular amenitzat amb un concert.

Sota el nom 'Avui no és festa! Fem Cau, fem Esplai!, les activitats temàtiques amb infants i joves han encetat les propostes de la tarda. A les sis, la xerrada a càrrec de l'historiador Jordi Garsaball ha posat el focus en què va passar el 12 d'octubre i per què, segons el ponent, no s'ha de celebrar. Després de la xerrada, ha estat el torn d'una taula rodona amb el col·lectiu de dones bolivianes, que s'ha centrat en explicar què és l'apropiació cultural.

La jornada ha posat el punt final amb un sopar popular i un concert de Somnie - Pd's Pdots.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.