Raül Romeva: 'Cap sentència canviarà les aspiracions polítiques de milions de ciutadans'


  • Comparteix:

L'exconseller santcugatenc Raül Romeva avisa que cap sentència canviarà les aspiracions polítiques de milions de ciutadans, 'ni aquesta ni les que vindran'. En un escrit publicat a través del seu perfil a Twitter, Romeva considera la decisió del Tribunal Suprem un error que té com a objectiu 'sentenciar també tot un moviment'.



'Però s'equivoquen', diu Romeva en el seu escrit. En aquest sentit, recorda que fa mesos que els van sentenciar preventivament i que 'avui' els utilitzen 'per cronificar problemes polítics'.

'Aquesta eina política que, combinada amb la fermesa de la ciutadania, ens determinarà encara més en aquesta lluita pels drets col·lectius', afirma Romeva, qui encoratja a reivindicar-se. Així, insisteix que no deixaran 'd'insistir, d'anir-hi, d'aprendre' perquè 'tan clar tenim que el camí i la mirada serà llargs com que la seva por som nosaltres'.

'Dempeus, combatius dignes', conclou Romeva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.