L'Hospital General participa al 2n Curs Monogràfic de Pediatria i Neonatologia a Guinea Equatorial


  • Comparteix:

L'HUGC es troba a Mira-sol / Foto: HUGC

L'HUGC es troba a Mira-sol / Foto: HUGC

Pedriatres de l'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) participen entre aquest dilluns i dijous al 2n Curs Monogràfic de Pediatria i Neonatologia que està tenint lloc a Bata, Guinea Equatorial. Enguany el curs, que es fa en col·laboració amb la Universitat Nacional de Guinea Equatorial i l'Hospital General de Bata, aborda 'el camí cap a la formació sanitària' al país africà.

La Dra. Núria Gorina, de la unitat d'hospitalització pediàtrica i les doctores Carme Climent i José Ángel Rábano, del servei d'urgències pediàtriques, participen al curs tutelats per l'ONG Más que Salud, amb qui l'HUGC té un acord de col·laboració. L'objectiu dels professionals del centre de Quirónsalud és 'contribuir a la millora de l'assistència sanitària i del coneixement sanitari especialitzat a zones amb recursos escasos i poblacions necessitades'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.