L'Aplec de la Salut arriba diumenge en la segona edició del canvi de data

Totes les activitats de l'Aplec de la Salut es faran a l'esplanada de l'ermita


  • Comparteix:

Imatge de l'aplec de la Salut de l'any passat / Foto: EMD de Valldoreix

Imatge de l'aplec de la Salut de l'any passat / Foto: EMD de Valldoreix

L'Aplec de la Salut arriba diumenge en la segona edició de la nova data després que l'any passat es decidís fer-ho sempre en cap de setmana, tot i que no fos el tradicional 12 d'octubre, quan s'havia fet sempre, per promoure l'assistència de la ciutadania. El programa d'activitats, que es farà a l'esplanada de l'ermita de la Salut, començarà a les onze del matí amb la missa amb l'acompanyament de la Coral l'Harmonia, les activitats familiars i la gimcana, i la ballada de sardanes amb la Cobla Contemporània. Després de l'actuació de la Cobla, prendrà protagonisme el 23è Concurs de Paelles i el dinar a l'esplanada de l'ermita.

La trobada, data assenyalada a Valldoreix, es traslladarà a diumenge després de consultar-ho amb les entitats en la recerca de la millora data possible. L'Aplec, tot i haver trontollat els últims anys, no perilla per la implicació de les entitats que hi participen, ha explicat el vocal de Comunicació de l'EMD, Bernat Gisbert, al 'Sant Cugat a fons'. El govern del territori espera que al voltant de 200 persones s'acostin a l'ermita durant l'Aplec, que manté l'estructura habitual de cada any. De fet, Gisbert ha assenyalat que guarda 'molt bon record' de l'edició de l'any passat, el primer en el que es va decidir canviar la data, i espera una altra jornada similar, en un diumenge on a més les previsions meteorològiques són bones.

L'EMD de Valldoreix explica que l'Aplec de la Salut, inicialment previst el 20 d'octubre, es va ajornar una setmana per la incompatibilitat amb la cursa de muntanya Mitja del Castell de Papiol i la prohibició del Parc de Collserola a celebrar les dues activitats el mateix dia en el mateix espai.


Bernat Gisbert

Les perspectives són bones. Tenim gairebé 170 persones inscrites a la paella de diverses entitats del poble i crec que amb això i totes les activitats pot ser una matinada entretinguda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.