La Marxa per la Llibertat bloqueja l'AP-7 i la B-30

Els serveis de transport públic per tren funcionen amb normalitat


  • Comparteix:

La marxa ha avançat per l'AP-7, la B-30 i la C-58 / Foto: Cugat Mèdia

La marxa ha avançat per l'AP-7, la B-30 i la C-58 / Foto: Cugat Mèdia

El pas de la Marxa per la Llibertat des de Sant Cugat ha tallat en els dos sentits de circulació l'AP-7 i la B-30. Els participants es dirigeixen cap a la C-58 per arribar a Barcelona, on confluiran totes les marxes. Unes 10.000 persones s'han unit des de Sant Cugat a aquesta acció contra la condemna dels líders independentistes.


Ha estat l'única afectació al trànsit, que des de primera hora del matí s'ha circulat amb normalitat. En el cas del transport públic, tampoc es registren incidències en els trens, que funcionen amb serveis mínims.

L'única alteració s'ha registrat entre les estacions de Baixador i les Planes a FGC. El llançament d'uns objectes a les vies ha obligat a aturar un tren. Els objectes han estat retirats al moment pel mateix maquinista.

Serveis mínims
En mobilitat, hauran de circular un 33% dels trens de rodalies i regionals tot el dia i un 25% els de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), metro i tramvia. En hora punta, entre dos quarts de set i dos quarts de deu del matí i les cinc i les vuit de la tarda, hauran de garantir el 50% del servei.

Pel que fa a les línies d'autobús urbà, es garanteix el 50% del servei habitual i, com a mínim, un desplaçament complet d'anada i tornada a cada línia. Els detalls es poden consultar al web de l'Ajuntament.

Convocatòria de vaga
La CSC-Intersindical i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) promouen aquest divendres una aturada de 24 hores a tot Catalunya. La convocatòria respon a la protesta per la sentència pel judici del procés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.