Els piquets i les protestes del CDR marquen el matí de la jornada de vaga

Les accions a la ciutat han finalitzat davant l'ajuntament, on més d'un centenar de persones ha demanat la dimissió del conseller Buch


  • Comparteix:

Nou gest de rebuig contra la sentència del Tribunal Suprem que condemna els líders independentistes. Unes 150 persones s'han concentrat a la plaça de la Vila convocats pel CDR de Sant Cugat. Durant la trobada, s'ha llegit un manifest, on s'ha reclamat al PSC de Sant Cugat que es posicioni 'contra la vulneració de drets' que s'ha produït a Catalunya, que el Govern de la Generalitat no acati la sentència del Suprem i la dimissió del conseller d'Interior, Miquel Buch.

Aquesta ha estat la darrera acció d'un seguit de protestes organitzades a la ciutat pel CDR. Una trentena de persones ha recorregut aquest divendres carrers de la ciutat amb petits talls de circulació com a protesta. Es tracta d'un grup convocat pel CDR amb motiu de la vaga i contra la sentència del Tribunal Suprem. L'acció ha arrencat a primera hora del matí a l'estació de Volpelleres i ha recorregut l'avinguda de la Clota, en alguns moments per la calçada, fins a la rotonda d'entrada al barri des de l'AP-7, on han girat cua per tornar cap al centre de la ciutat. La concentració ha acabat després d'un tall d'uns minuts als Quatre Cantons.

Després, s'han organitzat piquets informatius per l'eix de vianants fins a arribar a la plaça de la Vila on ha tingut lloc la concentració, abans de sumar-se a les Marxes per la Llibertat a Barcelona.

El CDR ha convocat a les quatre de la tard a la plaça de Lluís Millet per dirigir-se cap a la capital.

La jornada del matí









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.