La Festa Major de Coll Favà tanca dos dies de gresca superant les expectatives de participació

La festa grossa s'ha concentrat al passeig de Francesc Macià


  • Comparteix:

Centenars de persones han passat aquest cap de setmana per la Festa Major de Coll Favà en què els més menuts s'han convertit en els protagonistes. Jocs de fusta, tallers de pintura, atraccions medievals i actuacions musicals han estat algunes de les propostes infantils de la gresca que s'ha concentrat al passeig de Francesc Macià. Durant aquests dos dies, la festa grossa també ha ofert un mercat artesanal i de gastronomia amb productes d'arreu del país. Un sorteig de més d'una vintena d'obsequis i en el qual han participat uns 400 infants, ha posat punt final a les activitats del programa.

La Festa Major l'organitza l'Associació de Veïns de Coll Favà amb la col·laboració de Sant Cugat Comerç. El president de l'entitat, Antonio Lucas, ha valorat la resposta de la gent a la gresca i ha explicat que l'objectiu d'organitzar-la és que 'la resta del poble conegui el barri'.

La festa grossa del barri no es va poder celebrar l'any passat i, enguany, petits i grans han gaudit de les activitats al passeig de Francesc Macià en una edició que ha superat les expectatives de participació, com ha assegurat Lucas. El sorteig d'obsequis ha estat la proposta que ha concentrat més gent i que ha estat possible gràcies a la col·laboració de diversos comerços del barri. Prop de 400 infants, segons l'Associació de Veïns, s'han apuntat a la rifa i s'han pogut emportar premis com vals de perruqueria, jocs de taula i, fins i tot, bicicletes.





Antonio Lucas

L'objectiu de la festa és que la resta del poble conegui aquest barri. Hi ha botigues i un fantàstic passeig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.