Neix el primer cau a Valldoreix de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

L'EMD oficialitza la cessió de l'espai NEC a l'associació


  • Comparteix:

Signatura de cessió de l'espai NEC a l'associació Minyons Esclotes i Guies de Catalunya / Font: EMD

Signatura de cessió de l'espai NEC a l'associació Minyons Esclotes i Guies de Catalunya / Font: EMD

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, i la gerent de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Montse Palet, han signat aquest dilluns l'ús de cessió de l'espai NEC, Nou Espai Cultural, per al cau de Valldoreix. Aquest cau s'utilitzarà per a diferents activitats que integren aquest grup de seixanta nens i nenes d'entre 6 i 15 anys.

L'associació Minyons Escoltes i Guies de Catalunya té la seu central des de fa més de 20 anys a la plaça de Can Cadena. L'entitat de lleure utilitza el mètode escolta i aglutina més de 16.000 nens i nenes a través dels 158 cau repartits per tot Catalunya. Un d'aquests caus és de nova creació i es troba a Valldoreix amb una seixantena de nens i nenes amb una primera activitat que es va iniciar aquest cap de setmana. El nou cau utilitzarà l'espai NEC després del conveni de cessió amb l'EMD de Valldoreix.

El vocal de Joventut de l'EMD, Bernat Gisbert, ha explicat la bona entesa entre les dues entitats per tirar endavant aquest projecte.

La gerent de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Montse Palet, ressalta la necessitat que tenia Valldoreix d'acollir aquest cau. Sant Cugat i Valldoreix ja disposen de cau de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i a la Floresta també n'hi ha un, però pertany a l'associació d'Escoltes Catalans.




Montse Palet

La necessitat de les famílies que volien disposar d'un cau a Valldoreix queda resolta i això és una satisfacció.

Bernat Gisbert

Ja dispoesem d'aquest cau i ara cal consolidar-lo a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.