El primer tram de l'avinguda Cerdanyola s'endarrereix i les obres acabaran a principis de 2020

Un problema amb el subministrament de pedra per pavimentar el carrer obliga a allargar el termini per acabar el primer tram


  • Comparteix:

Un problema amb el subministre de pedra endarrereix les obres / Foto: Cugat Mèdia

Un problema amb el subministre de pedra endarrereix les obres / Foto: Cugat Mèdia

La manca de subministrament de pedra per la calçada obligarà a endarrerir les obres del primer tram de l'avinguda de Cerdanyola. Els treballs, que van començar a finals d'abril, ja es troben en la recta final, però l'Ajuntament ha informat que no es podran acabar a la tardor com estava previst. L'empresa a càrrec, Voracys, s'ha compromès a tenir enllestides les dues cruïlles, del carrer Montserrat i el passeig de Torreblanca, i un espai d'almenys 2,4 metres d'amplada a banda i banda del carrer de cara a les festes nadalenques perquè es pugui 'passejar i comprar amb plena comoditat i seguretat'.

Precisament, durant el període nadalenc també s'ha acordat que els treballs es mantindran en marxa per no endarrerir més l'obra, tot i que ho faran en un horari més reduït. La previsió és que el material que falta arribi entre finals de novembre i principis de desembre.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.