Desactivada l'alerta pel risc de pluges intenses

Encara podrien caure algunes precipitacions durant la tarda, però sense perill

Un dels bassals que s'han creat a la zona del CAP La Mina / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 23/oct/19 per Mar Castro

L'Ajuntament ha desactivat la fase d'alerta del Pla de Protecció Civil pel risc de pluges a causa de la millora de la situació meteorològica, explica el consistori. De fet, el Servei Metereològic de Catalunya ha tancat l'avís d'intensitat de precipitació. Tot i això durant les properes hores hi haurà ruixats aïllats i febles, localment moderats, a qualsevol punt del país.

Fins a set sortides, de fet, han efectuat els Bombers de la Generalitat a Sant Cugat per solucionar incidències derivades de l'episodi de pluja d'aquesta matinada. S'ha tractat principalment d'inundacions a immobles particulars del municipi. Diversos punts de la ciutat també han patit acumulacions d'aigua, tot i que a primera hora del matí s'ha recuperat la normalitat, ha informat l'Ajuntament. En cap cas s'ha registrat cap dany personal.

El consistori agraeix la col·laboració i les tasques realitzades per part de tots els àmbits, departaments, serveis de l'Ajuntament, voluntariat, empreses i entitats que han participat i col·laborat per minimitzar riscos.