Els Gausacs traslladen l'actuació de la Festa de Tardor a Lledoners

L'assemblea de la Festa de Tardor ha decidit moure totes les activitats d'aquest dissabte a la tarda per la manifestació de Barcelona


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat actuaran a la presó de Lledoners en suport a Raül Romeva / Foto: Gausacs

Els Castellers de Sant Cugat actuaran a la presó de Lledoners en suport a Raül Romeva / Foto: Gausacs

Els Gausacs han decidit traslladar l'actuació castellera de la Festa de Tardor aquest diumenge al descampat de davant de la presó de Lledoners, on està el santcugatenc Raül Romeva, membre de la colla i exconseller recentment condemnat pel Tribunal Suprem. És un dels canvis que ha provocat el context social i polític a la celebració, que ha anul·lat o mogut totes les activitats programades per al dissabte a la tarda per facilitar l'assistència a la manifestació convocada a Barcelona en contra de la sentència.

En un comunicat, l'assemblea de la Festa de Tardor argumenta que la celebració és 'i ha de seguir sent un espai de reivindicació social i diàleg i treball conjunt entre entitats d'àmbits molt diferents' de la ciutat. L'assemblea no normalitza la situació política i assegura que, per aquest motiu, aquest any 'no serà una festa normal'. Asseguren que els canvis responen a 'un acte de coherència amb el lema i el manifest d'enguany'.

En la reprogramació d'activitats, a més, s'ha inclòs una nova iniciativa per habilitar un espai per donar veu a les entitats i col·lectius perquè expressin la seva opinió sobre la situació política. Serà divendres a partir de les vuit del vespre a la plaça d'Octavià.

Els Gausacs expliquen que mouen l'actuació 'per apropar-la al Raül Romeva', membre de la colla 'injustament empresonat'. Hi participaran, a més, els castellers de Barcelona i els castellers de Sabadell. L'actuació castellera arrencarà a tres quarts de cinc de la tarda, un quart d'hora després de la lectura d'un manifest.

Consulta tota la programació actualitzada a l'especial de Cugat Mèdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.