Quatre activitats per fer aquest cap de setmana si estàs per Sant Cugat

Et proposem quatre propostes per si no marxes de pont i et quedes a Sant Cugat


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu d'una de les mostres que ofereix Firart / Foto: Firart

Una imatge d'arxiu d'una de les mostres que ofereix Firart / Foto: Firart

El cap de setmana arriba a Sant Cugat carregat de propostes culturals. Música, art i mercats omplen l'agenda d'aquest dissabte i diumenge per als santcugatencs que no marxin per al pont de la castanyada i decideixin quedar-se a la ciutat.

Dissabte
ART

Exposició: 'Les mans al cel', del col·lectiu Éssers Poètics | 10.30 - Museu del Monestir

Una exposició que parla de memòria des de la mirada dels infants. De la memòria dels arbres o els objectes, de la memòria familiar o de l'empremta que deixem en caminar. Una exposició del col·lectiu Éssers Poètics, que és poesia i color, paraules que flueixen i records. I que és també, la memòria dels grans.



Diumenge
PASSEJADA

Passejades per Collserola: 'Descobreix l'ermita de Santa Creu d'Olorda-Castellciuró' | 09.00 - Sortida: Plaça de la Vila (davant del monument al Club Muntanyenc)

Itinerari: Aquest diumenge sortirem amb cotxe. Passarem per la Floresta, Can Castellví, pel poble de Sant Bartomeu de la Quadra i seguirem fins a l'àrea de lleure de Santa Creu d'Olorda, on deixarem els cotxes. Pujarem al puig d'Olorda, punt panoràmic sobre el Baix Llobregat, baixarem cap a Can Ribes, l'oratori de Sant Jordi i la font de la Tartana. Travessarem Can Bofill i pujarem al turó de Mulei fins arribar a l'ermita romànica en ruïnes de Sant Pere de Romaní. Continuarem per la riera de Bonet fins a Castellciuró, castell dels cavallers templers, del segle XII. El retorn el farem per Can Vilagut, amb el seu rellotge de sol, fins a la pedrera dels Ocells i Santa Creu d'Olorda, on tindrem els cotxes per tornar. Activitat gratuïta, oberta a tothom. Guia: Eduard Soler. Desplaçament amb cotxe. Durada: 3 hores i mitja de caminada més mitja hora d'esmorzar.



MERCAT

Vintage Fest | De 09.30 a 15.00 - Patis + Entorn Mercantic (Av. Rius i Taulet, 120)

Vintage Fest és la celebració dels objectes antics, curiosos, recuperats, la decoració, l'interiorisme, la gastronomia, la música en directe i tot allò que ens agrada. Deixa't sorprendre!. Entrada al recinte diumenges: 2 euros d'11 a 14 h. Gratuït per nens menors de 7 anys i persones amb diversitat funcional més acompanyant.



ART

Mostra: Associació d'Artistes Firart | 10.00 - Plaça d'Octavià

De 10 a 14 h. Mostra el primer i tercer diumenge de cada mes. Pintures, escultures, gravats, fotografia dels artistes de l'entitat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.