L'Ajuntament sancionarà l'empresa a càrrec de les obres de l'Hipòdrom si no les finalitza en 15 dies

El contractista té un termini de dues setmanes per completar els treballs que haurien d'haver acabat el 31 de juliol


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament sancionarà l'empresa Técnicas para la Mejora de la Movilidad si no finalitza les obres de l'Hipòdrom en 15 dies. El consistori ha fet arribar un requeriment al contractista perquè completi l'execució dels treballs per implantar un carril per a bicis i vianants a la rotonda en un termini de dues setmanes o iniciarà un expedient dirigit a imposar les penalitats previstes en el contracte. En aquest sentit, l'empresa té un període de 10 dies des de la recepció del requeriment per presentar al·legacions.

Segons l'informe tècnic sobre l'estat actual de les obres, que haurien d'haver finalitzat el 31 de juliol, encara queden pendents els treballs de formigonatge dels carrils centrals de l'hipòdrom i la illeta central del costat de Rubí, l'asfaltat, els pous de drenatge, els moviments de terres de les cunetes, la jardineria, la xarxa de reg i diferents repassos per adequar la zona després de les obres.

Després de signar el contracte el 13 de novembre de 2018 i fixar la finalització de les obres l'11 de març de 2019, Técnicas para la Mejora de la Movilidad va demanar una ampliació del termini, ja que s'havia produït un retard en les obres a causa de diversos imprevistos aliens a l'empresa. Un informe del Servei de Mobilitat va avalar l'ajornament i es va posposar la fi del termini el 31 de juliol. Finalment, el mateix servei va informar el 7 d'octubre que les obres no estaven acabades i estaven provocant greus perjudicis a la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.