Gairebé 80 litres per metre quadrat d'aigua acumulats a Sant Cugat durant l'episodi de pluges

Les inundacions, principal incidència per la pluja a Sant Cugat


  • Comparteix:

Un dels bassals que s'han creat a la zona del CAP La Mina / Foto: Cugat Mèdia

Un dels bassals que s'han creat a la zona del CAP La Mina / Foto: Cugat Mèdia

L'episodi de pluges ha deixat a Sant Cugat 76,7 mm d'aigua acumulats. Són dades recollides pel Servei de Meteorologia de Catalunya de l'estació instal·lada al CAR. Les precipitacions a la ciutat van començar al voltant de les vuit del vespre i entre quarts de nou i quarts de deu van ser especialment intenses, amb un pic poc abans de les deu de 20,2 mm.

Incidències
Fins a set sortides han efectuat els Bombers de la Generalitat a Sant Cugat per solucionar incidències derivades de l'episodi de pluja d'aquesta matinada. Es tracta principalment d'inundacions a immobles particulars del municipi, segons ha informat el cos a Cugat Mèdia. Diversos punts de la ciutat també han patit acumulacions d'aigua, tot i que a primera hora del matí s'ha recuperat la normalitat, ha informat l'Ajuntament. En cap cas s'ha registrat cap dany personal.

L'Ajuntament ha desactivat al migdia la fase d'alerta del Pla de Protecció Civil pel risc de pluges a causa de la millora de la situació meteorològica. De fet, el Meteocat ha tancat l'avís d'intensitat de precipitació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.