L'IES Leonardo da Vinci ja disposa d'una instal·lació d'energia solar


  • Comparteix:

En total, s'han instal·lat 4 plaques solars que s'inauguraran oficialment el proper dia 22

En total, s'han instal·lat 4 plaques solars que s'inauguraran oficialment el proper dia 22

L'IES Leonardo Da Vinci ha instal·lat quatre plaques solars per generar aigua calenta sanitària, amb el finançament de l'Ajuntament de Sant Cugat. La instal·lació d'aquestes plaques està pensada per alimentar les dutxes dels alumnes així com per subministrar tota l'aigua de la cuina del centre.

Quatre plaques solars que fan un total de 15'16 metres quadrats de superfície útil són les que alimentaran a partir de la seva inauguració prevista per el 22 de desembre a càrrec de l'alcalde Lluís Recoder, les instal·lacions d'aigua calenta de les dutxes pels alumnes i la cuina de l'IES Leonardo Da Vinci.

La nova instal·lació d'aquestes plaques s'ha pogut tirar endavant gràcies al finançament de l'Ajuntament. Òscar Serrano, cap d'estudis del centre, agraeix el suport del consistori i creu que és una iniciativa molt bona per al centre ja que té una part pedagògica molt important. L'escoltem.

Oscar Serrano

Em sembla molt bé, crec que és una iniciativa que poc a poc es té que fer no únicament als insituts, perquè crec que és una filosofia de futur. La idea a més té una part pedagògica molt important.


En aquest sentit l'IES Leonardo Da Vinci ha preparat unes visites guiades per tal que els alumnes del centre coneguin a fons el funcionament de les plaques. També està prevsit fer diferents treballs per tal que els nens i nenes de l'institut aprengui les diferents parts que segueix el sistema per establir aigua calenta.

Des del centre creuen a més que seria interessant que en un futur es pogués icrementar el número de plaques solars, per que pugués alimetar la calefacció de tot l'institut.

Les plaques solars de l'IES Leonardo da Vinci s'inauguraran el proper dia 22 i se sumaran a les instal·lacions d'energia solar que ja tenen altres centres d'ensenyament públic del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.