La Plataforma de Pensionistes i Jubilats de Sant Cugat lluita per la segona residència pública

L'entitat s'ha reunit aquest dilluns en la seva tercera assemblea per fer un balanç de les accions fins al moment


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una assemblea de la Plataforma de Pensionistes i Jubilats de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'una assemblea de la Plataforma de Pensionistes i Jubilats de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La Plataforma de Pensionistes i Jubilats de Sant Cugat reivindica la construcció d'una segona residència pública a Sant Cugat. Aquesta és una de les prioritats de l'entitat que aquest dilluns s'ha reunit en assemblea per fer un balanç de les accions realitzades fins al moment així com tractar les seves reivindicacions en l'àmbit local. Des de la plataforma lamenten que 'costi acordar' amb el nou Ajuntament.

Des de fa més d'un any, la Plataforma de Pensionistes i Jubilats de Sant Cugat es concentra cada dilluns davant l'ajuntament per 'lluitar' i 'demostrar que continuen allà' i recordar que tenen unes reivindicacions específiques, entre les quals es troba la demanda que es tiri endavant la construcció de la segona residència pública. Es queixen que Sant Cugat només disposi d'una residència pública amb 69 places quan, diuen, són entre 10.000 i 11.000 pensionistes a la ciutat. Des de la plataforma asseguren que 'es posaran forts' i seguiran reivindicant aquesta acció, perquè saben que 'hi ha uns terrenys disposats' per a aquesta construcció.

La membre de la Junta de l'entitat, Neus Medina, ha explicat a Cugat Mèdia que es troben amb obstacles a l'hora de negociar amb l'Ajuntament qüestions que ja estaven sobre la taula amb el govern anterior. Després d'una primera reunió amb el consistori de la qual van sortir amb una 'sensació decebedora', s'ha acordat una segona reunió pel pròxim 6 de novembre. Davant d'aquesta situació, Medina espera poder 'avançar i que 'no toleraran que no se'ls escolti' i que no se'ls doni 'una explicació del perquè les coses no poden ser en el moment que es demanen'.

D'altra banda, Medina ha recordat que la Plataforma de Pensionistes també té la reivindicació en àmbit estatal d'aconseguir 'pensions dignes per a tothom'.


Neus Medina

Anirem a la reunió a veure si podem avançar. Tampoc tolerarem que no se'ns escolti i, sobretot, que no ens donguin una explicació del perquè les coses no poden ser en el moment en què les demanem.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.