L'episodi de vent passa per Sant Cugat sense grans incidències

L'Ajuntament ha desactivat l'alerta per risc de vent


  • Comparteix:

Imatge d'una de les afectacions pel vent / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'una de les afectacions pel vent / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat ha viscut aquest cap de setmana un episodi de fort vent. Tot i la intensitat, les ratxes no han provocat grans incidències més enllà d'algunes branques caigudes i el despreniment d'unes planes de l'oficina de Banc Sabadell de la Rambla Ribatallada. L'Ajuntament ha desactivat ja l'alerta, en actiu des de dissabte, i manté la situació de prealerta pel risc de vent.

També ho ha fet Protecció Civil de la Generalitat, que deixa en situació de prealerta el Pla Especial d’Emergències per risc de Vent a Catalunya, ja que el Servei Meteorològic de Catalunya preveu que el vent podrà bufar encara fort sobretot a les cotes altes del Pirineu i Prepirineu, i amb menys intensitat a punts del litoral i prelitoral central.

El telèfon d’emergències 112 de Catalunya ha rebut en aquest episodi 857 trucades per incidències relacionades amb el vent. La gran majoria d’aquestes s’han fet des del Baix Camp (339) i concretament des de la ciutat de Reus (184); seguit del Barcelonès (88) i Tarragonès (69). Per municipis, a banda de Reus, la següent població amb més trucades ha estat Cambrils (75) i Barcelona (67).

A causa d’aquests avisos, els Bombers de la Generalitat han atès al llarg del dia 448 serveis per vent, la majoria per arbres i elements estructurals caiguts, i concentrats a les regions de Tarragona (205); Metropolitana Sud (94) i Metropolitana Nord (53).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.