El Cau Amic organitza dissabte una jornada d'adopcions de gossos i gats

La iniciativa es farà a l'Hípica Can Caldés


  • Comparteix:

Un dels gossos que espera ser adoptat aquest dissabte / Foto: Cau Amic

Un dels gossos que espera ser adoptat aquest dissabte / Foto: Cau Amic

El Cau Amic organitza una nova jornada d'adopcions de gossos i gats aquest dissabte a l'Hípica Can Caldés, ubicada a l'avinguda de les Corts Catalanes. La iniciativa comença a les onze del matí i hi haurà dues desfilades, una a dos quarts de dotze i l'altra a la una del migdia. Entre les dues desfilades es faran activitats per als assistents.

Els responsables del Cau Amic han explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat Mèdia que els assistents no s'emportaran aquell dia l'animal que vulguin escollir, sinó que s'apuntaran a una llista d'idoneïtat per valorar la competència de cada família per escollir la que millor pugui adaptar-se al gos escollit.

A la jornada hi treballaran una trentena de voluntaris per fer possible la desfilada amb 22 gossos. D'altra banda, també hi haurà un catàleg per veure els gats disponibles per ser adoptats.

Més enllà de les adopcions, el Cau Amic també destaca la importància de l'acollida per a gossos d'edat avançada que necessiten cures específiques. Durant el dissabte s'exhibiran dos gossos d'aquestes característiques dels sis que actualment tenen a les instal·lacions.




F. Codonyés i R.M. Marquès

Aquest dia és de trobada i com a primer pas per conèixer l'animal. A partir d'aquí aquell dia lògicament no es dona cap gos. Ningú no marxa amb un gos. Ho diem perquè hi ha gent que ve que es pensa que sí i que s'ho emportarà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.