Sant Cugat viu una jornada de reflexió marcada per les activitats del Tsunami Democràtic

Una dotzena de propostes han omplert la plaça de la Vila i la de l'U d'Octubre amb la voluntat de 'trencar amb la normalitat'


  • Comparteix:

Sant Cugat ha viscut aquest dissabte una jornada de reflexió marcada per la campanya 'El 9N fem-los reflexionar! Desobeïm la Junta Electoral Central' impulsada pel Tsunami Democràtic. Una dotzena d'activitats han aplegat al llarg del dia desenes de persones a la plaça de la Vila i a la plaça de l'U d'Octubre amb la voluntat de 'trencar amb la normalitat' abans de les eleccions espanyoles d'aquest diumenge. Així, la ciutat s'ha sumat a la crida de la plataforma, que ha programat centenars d'accions a més de 400 municipis en una jornada 'política, cultural i festiva' amb l'objectiu de desobeir a la JEC.

Les activitats han donat el tret de sortida a les onze del matí amb una xocolatada a la plaça de la Vila. Propostes com ballades de swing, sardanes i tallers per a petits i grans han estat les protagonistes davant l'ajuntament de Sant Cugat en l'inici de la jornada de reflexió. Amb el dinar popular de carmanyola s'ha posat el punt final a la primera tongada d'activitats, que s'han reprès a la tarda amb una xerrada sobre l'emergència climàtica, un recital de poemes sobre l'exili a càrrec del poeta santcugatenc Sam Abrams i l'actuació musical d'Àlvar Roda, president de l'Ateneu.

L'acte més multitudinari ha arribat al vespre amb una concentració a la plaça de l'U d'Octubre que ha comptat amb les intervencions dels col·lectius Free Romeva, #Vaguistes21F, Guillem Absolució, 8mil Motius i el CDR de Sant Cugat. Sota el lema 'No hi ha reflexió dins la repressió', un membre de cada grup ha recordat als més d'un centenar d'assistents les causes judicials obertes contra ells i han fet una crida a la ciutadania a seguir mobilitzant-se davant 'la repressió de l'Estat'.

Les propostes de la jornada de reflexió han finalitzat després dels parlaments amb un sopar popular organitzat pels Castellers de Sant Cugat, i que ha estat amenitzat per l'actuació musical de Dj Pdotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.