Primera assemblea oberta del col·lectiu LGTBIQ+ de Sant Cugat per compartir idees i neguits

La convocatòria per al 20 de novembre va dirigida a totes les persones LGTBIQ+ de la ciutat


  • Comparteix:

Bandera LGTBIQ+ / Foto: CC by Ludovic Bertron

Bandera LGTBIQ+ / Foto: CC by Ludovic Bertron

Un grup de persones LGTBIQ+ ha convocat totes les persones del col·lectiu de Sant Cugat a la primera assemblea oberta que es farà a la ciutat, amb l'objectiu de compartir idees, expressar neguits i analitzar què s'ha fet i què cal. La intenció és crear 'un col·lectiu de reflexió, de defensa dels drets, activisme, pedagogia i suport, participatiu i reivindicatiu'. La trobada serà dimecres de la setmana que ve a les vuit del vespre al Casal Torreblanca.

A més, per a aquelles persones que no hi puguin assistir o no ho vulguin fer presencialment, el col·lectiu ha obert un canal anònim de participació en línia on poden dir la seva.

Paral·lelament, l'organització s'està reunint amb responsables tècnics i polítics de l'Ajuntament per compartir informació i accions previstes per part de l'equip de govern en suport al col·lectiu LGTBIQ+ de cara al nou mandat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.