Veïns, 'frontalment en contra' de l'amfiteatre dels Jardins del Vallès

Els residents prop del parc s'oposen a la instal·lació de l'amfiteatre i asseguren que 'mantindrà i agreujarà' els 'problemes delictius actuals'


Temes relacionats

La remodelació dels Jardins del Vallès estarà enllestida a principis de 2020 (14/nov/19)


  • Comparteix:

Imatge del projecte / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge del projecte / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Veïns del parc dels Jardins del Vallès s'oposen 'frontalment' a la construcció d'un amfiteatre i carreguen contra l'Ajuntament per la gestió de la remodelació d'aquest espai 'des dels seus inicis i fins a la decisió final i l'execució de les obres'. Asseguren que el nou equip de govern 'no ha escoltat la seva proposta i ja tenien la decisió prèviament presa'. El principal problema del projecte definitiu rau en la instal·lació d'un amfiteatre, que finalment estarà enllestit a principis del 2020 i tindrà quatre grades i capacitat per entre 90 i 120 persones.

Asseguren, en nom de les 641 signatures recollides en contra de la construcció d'aquest amfiteatre, que el projecte 'mantindrà i agreujarà' els 'problemes delictius actuals' al parc i que es troben 'en una posició d'indefensió'.

El portaveu dels veïns, Víctor Ruiz, explica que s'ha de mirar 'pel bé del barri i del parc' i no 'generar nous problemes, a més dels que ja existeixen'.

En declaracions a Cugat Mèdia, Ruiz ha afegit que 'en cap cas' s'han tingut en compte les seves 'propostes alternatives' per aquest projecte sorgit d'uns pressupostos participatius, que no contemplen l'amfiteatre ni pistes esportives 'que cronificaran el problema de confrontació veïnal'. Argumenten que 'l'únic projecte respectuós amb tothom' és el de dedicar tota la zona a activitats dissenyades per als més petits i, també, per als majors de 65 anys. Continuaran amb la reivindicació, asseguren, ja que 'no s'ha comptat amb l'opinió dels veïns' en un projecte que 'només agrada a la gent que no hi viu a prop'.


Víctor Ruiz

Hem de mirar pel bé del barri i del parc i solucionar els problemes que té, no generar-ne de nous. Continuarem amb la lluita i tenim pensades diverses accions socials i legals, però no les anticiparem a l'Ajuntament. No val la pena parlar a qui no vol escoltar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.