Carol, sobre les detencions per robatoris a Valldoreix: 'S'ha vist que l'actuació ha estat ràpida'

El regidor de Seguretat ha subratllat l'efectivitat de la col·laboració entre Policia Local i Mossos per combatre els robatoris


  • Comparteix:

La col·laboració entre els Mossos i la Policia Local de Sant Cugat, clau / Foto: Localpres

La col·laboració entre els Mossos i la Policia Local de Sant Cugat, clau / Foto: Localpres

El regidor de Seguretat, Francesc Carol, posa en valor el treball conjunt de Policia Local i Mossos d'Esquadra que s'ha traduït en la detenció de tres persones acusades presumptament de tres robatoris que s'han produït en els darrers dies a Valldoreix. 'S'ha vist que l'actuació ha estat ràpida', ha subratllat Carol en declaracions a Cugat Mèdia. El regidor ha mantingut aquest divendres una reunió amb valldoreixencs afectats pels robatoris per transmetre 'tranquil·litat' per la feina feta pels cossos de seguretat.

Tot i que en un primer moment s'ha parlat de cinc detencions, Carol ha aclarit que només tres d'elles estan clarament vinculades als robatoris que s'han produït recentment a Valldoreix.

Informació contra la por
Per fer front a la sensació d'inseguretat que pot patir part de la ciutadania, l'Ajuntament oferirà reunions trimestrals a la Casa de la Vila de Valldoreix per oferir els detalls de l'actuació policial. Es tracta d'un treball que també s'oferirà als districtes, a través dels grups de treball de seguretat. Les sessions se situaran en moments més susceptibles de patir repunts de robatoris, com períodes vacacionals o el canvi d'hora. A més, s'oferiran sessions a càrrec dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local on oferiran consells a la ciutadania per garantir la seguretat de les seves llars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.