Veïns de Valldoreix recullen 1.200 quilos de brossa per netejar l'espai natural

La jornada de recollida de brossa, organitzada per diverses associacions del districte, s'ha celebrat aquest diumenge


  • Comparteix:

Plàstics, deixalles, tovalloletes humides i, fins i tot, el crani d'un animal. Així ha sigut la recollida d'escombraries a l'espai natural de Valldoreix. Més d'una quarantena de veïns i veïnes s'han posat els guants aquest diumenge per participat en el 'Trashtag' en què s'ha recollit prop de 1.200 quilos de brossa, segons informa l'EMD de Valldoreix. La iniciativa, organitzada per diverses associacions i entitats del districte, s'ha concentrat a la vora de la riera de Can Badal i la zona del Club Esportiu de Valldoreix amb l'objectiu de 'mantenir un Valldoreix net'.

És el primer any que s'organitza aquesta batuda de brossa a l'espai natural de Valldoreix i el president de l'EMD, Josep Puig, ha destacat que busquen 'conscienciar' la ciutadania de la importància de 'procurar' pel medi ambient. Puig, que també ha participat en la neteja, assegura que aquesta actuació és 'l'inici' i perquè sigui 'un èxit' ha de continuar i repetir-se en un futur.

Més d'una quarantena de valldoreixencs han participat en la recollida / Foto: Cedida
Més d'una quarantena de valldoreixencs han participat en la recollida / Foto: Cedida

La jornada de recollida d'escombraries és una proposta de Valldoreix Espais Naturals-VEN, Valldaurex-Centre d'Estudis de Valldoreix, Associació Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix, Associació Propietaris i Veïns de Valldoreix, Associació de veïns Ca n'Enric La Miranda i amb el suport de l'EMD. Veïns i veïnes s'han apropat durant tot el matí a la zona del Club Esportiu de Valldoreix per col·laborar en la neteja de l'entorn. Diversos vocals de l'EMD també s'han volgut sumar a aquesta primera jornada de recollida d'escombraries.

Durant la jornada també s'ha recollit el crani d'un animal / Foto: Cugat Mèdia
Durant la jornada també s'ha recollit el crani d'un animal / Foto: Cugat Mèdia

Des de l'organització s'aproxima que s'han recollit 1.200 quilos de brossa durant tot el matí d'aquest diumenge.

L'organització aproxima a 1.200 quilos la brossa recollida / Foto: Cugat Mèdia
L'organització aproxima a 1.200 quilos la brossa recollida / Foto: Cugat Mèdia




Josep Puig

Conscienciar a la gent que hem de procurar pel medi ambient. L'entorn que tenim és meravellós però necessita molta cura i hem de fer que tots participem en això. La millor manera és posar-nos mans a l'obra i ensenyar com s'ha de fer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.