Engeguen una campanya de Change.org per 'eliminar' el tribut metropolità

La iniciativa arriba després que alguns veïns es queixessin de l'impost al ple municipal


  • Comparteix:

Pàgina de Change.org amb la petició / Foto: Captura de pantalla

Pàgina de Change.org amb la petició / Foto: Captura de pantalla

L'arribada dels primers rebuts del tribut metropolità segueix aixecant polseguera entre la ciutadania. Aquest dimarts una veïna ha posat en marxa una campanya a Change.org perquè s''elimini' aquest impost. A la pàgina de la iniciativa es critica que el tribut, que permet a Sant Cugat acollir-se en una tarifa plana de transport per anar a Barcelona, no té en compte que 'moltes famílies no necessiten desplaçar-se' a la capital catalana. De moment la campanya es marca l'objectiu d'aconseguir un centenar de suports.

Des de l'equip de govern subratllen que aquest tribut és supramunicipal i que des de l'administració local no es pot frenar, però posen en valor que les negociacions entre l'Ajuntament i l'AMB hagin servit per aconseguir un càlcul a la baixa de l'impost, pels quals els contribuents hauran de pagar finalment 4,2 milions d'euros i no 6,9 com estava inicialment previst.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.