L'educació pública vista des d'una perspectiva local centra el quart monogràfic d'elCugatenc

El diari digital ha presentat l'edició d'enguany a La Floresteca


  • Comparteix:

El treball s'ha presentat a la Floresta / Foto: elCugatenc

El treball s'ha presentat a la Floresta / Foto: elCugatenc

L'educació pública vista des d'una perspectiva local centra el quart monogràfic del diari digital elCugatenc, que ha presentat aquest dimecres l'impulsor del mitjà, Jordi Pascual, acompanyat de la vicepresidenta de la Federació d'Associacions de Mares i Pares de Catalunya (FaPac) Xènia Amorós, i de Ramon Casals, professor jubilat i antic director de l'institut Leonardo da Vinci. Precisament els dos convidats a la presentació, que ha tingut lloc a La Floresteca, enceten la publicació d'enguany amb un article que fa una mirada a l'accés i a la igualtat de condicions en l'ensenyament.

El monogràfic també compta amb una entrevista a la regidora d'educació, Pilar Gorina, i a la presidenta de la Coordinadora d'Associacions de Famílies d'Alumnes (AFA) de Sant Cugat, Laura Alegre. Pel que fa al reportatge central de la publicació, l'edició posa el focus en el temps del migdia i el menjador escolar complementat amb una entrevista al coordinador de l'ONG 'Del campo al cole', que treballa la sostenibilitat i els aliments en el marc de l'escola.

La zonificació, les preinscripcions i els camins escolars segurs completen un monogràfic que en la seva contraportada entrevista a Montse Montesinos, exdirectora de l'escola Turó de Can Mates i que ara fa acompanyaments a través de serveis socials a alumnes, la majoria migrants, que necessiten una adaptació.

L'impulsor i redactor en cap d'elCugatenc, Jordi Pascual, ha recordat que el monogràfic existeix gràcies als anunciants de la publicació, al treball voluntari de col·laboradors i als subscriptors. Pascual també ha explicat que la presentació del monogràfic serveix per generar un punt de trobada per comentar i plantejar la situació actual del diari.


Jordi Pasqual

Hem dedicat el monogràfic a l'educació pública en clau local. El que tenim en aquesta publicació són temes diversos. Hem analitzat un tema des de diferents perspectives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.