Tatuatges contra la violència masclista

En su tinta -Estudio- acull dilluns vinent una jornada solidària en benefici de l'Associació de Dones Ca l'Aurèlia


  • Comparteix:

No és la primera vegada que l'estudi mostra la seva cara més solidària / Foto: Cugat Mèdia

No és la primera vegada que l'estudi mostra la seva cara més solidària / Foto: Cugat Mèdia

En su tinta -Estudio- posarà el seu granet de sorra en la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència cap a les Dones. Dilluns vinent, durant tot el dia, l'estudi de tatuatges del carrer Major oferirà una jornada solidària per recaptar fons per a l'Associació de Dones Ca l'Aurèlia de Barcelona, una entitat que ofereix suport a dones víctimes de la violència masclista. Des de l'estudi estan assignant les hores per als tatuatges de mida més gran, però qui ho vulgui pot passar-se per l'estudi sense cita per fer-se un de més petit i contribuir en la causa. Els dissenys disponibles es poden consultar a l'Instagram d'En su tinta -Estudio-.

La responsable de l'espai, Esther Gallardo, ha posat en valor la tasca de Ca l'Aurèlia. 'Fa una tasca espectacular, ajuden psicològicament i jurídica a les dones que ho necessiten', ha explicat a Cugat Mèdia.

Sense excuses
Qui no vulgui tatuar-se, té més opcions per contribuir durant la jornada solidària. Des de l'estudi posen a la venda làmines amb dissenys dels artistes, que costaran 10 i 5 euros, segons la mida. A més, també es podrà comprar rebosteria i marxandatge, tot amb finalitat benèfica.

Des de l'estudi afronten la jornada amb optimisme, emmirallades en l'èxit de la darrera jornada solidària que van organitzar, on es van recaptar 4.500 euros per a la Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS).
Cartell de la iniciativa / Foto: En su tinta -Estudio-
Cartell de la iniciativa / Foto: En su tinta -Estudio-



Esther Gallardo

Volem fer una recaptació de fons per a aquesta entitat, que fa una tasca espectacular. Ajuden psicològicament i jurídica les dones que ho necessiten.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.