Sant Cugat col·loca la catifa vermella per recaptar fons pels drets dels infants de Guinea Bissau

El 10è sopar benèfic de la Fundació Ivan Mañero i l'ONG AMIC ha reunit personalitats com Gemma Mengual, Elsa Anka, Gisela i David Guapo


  • Comparteix:

La Fundació Iván Mañero ha estès, un any més, la catifa vermella a Sant Cugat per recaptar fons pels drets dels infants de Guinea Bissau. La 10a edició del sopar benèfic que la fundació organitza de la mà de l'ONG Associació Mèdica per la Infància (AMIC) portava per lema 'Alimenta el seu futur' i ha reunit a la Masia Can Magí personalitats com Gemma Mengual, David Guapo, Gisela i Elsa Anka. L'objectiu d'enguany, superar els 23.000 euros que es van recaptar en l'edició anterior.

Com cada any, el sopar benèfic posa el focus mediàtic sobre Sant Cugat en una jornada tintada de solidaritat. El doctor Iván Mañero ha explicat que, en deu anys de sopars benèfics, la iniciativa 'ha guanyat en condició humana i econòmica'.


Iván Mañero

Crec que hem guanyat en condició humana i econòmica. Crec que hem sabut convèncer a la gent i engrescar-les en el projecte i no només el nostre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.