Obertes les inscripcions per ser patge o fada de Ses Majestats durant la cavalcada de Reis

La crida va dirigida a nois i noies d'entre 10 i 14 anys i les inscripcions es poden fer fins al 17 de desembre


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'última cavalcada de Reis a Sant Cugat / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu de l'última cavalcada de Reis a Sant Cugat / Foto: Localpres

Crida per aconseguir patges i fades per a la cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient. Es busquen 12 patges d'entre 12 i 14 anys i una vintena de fades d'entre 10 i 12 anys perquè acompanyin les carrosses dels Reis Mags el 5 de gener a la tarda. Les inscripcions es poden presentar fins al 17 de desembre a l'Ateneu i el sorteig serà el 20 del mateix mes. Els guanyadors hauran d'assistir obligatòriament a una reunió informativa el 2 de gener a les vuit del vespre i a un assaig general l'endemà.

Persones voluntàries
Com cada any, els Amics Veterans i la Regalèssia, organitzadors de la cavalcada, també busquen un centenar de persones voluntàries majors de 16 anys per participar i col·laborar en el desenvolupament de l'acte. La principal tasca que hauran de fer és acompanyar carrosses i vigilar punts conflictius del recorregut per evitar incidències. Encara falten una trentena de voluntaris més per cobrir les necessitats que calcula l'organització.

19è Concurs de Carrosses de la cavalcada
El concurs de carrosses, obert a totes les entitats de Sant Cugat que hi vulguin participar, se centra enguany en l'afectació del canvi climàtic a la natura, en la qual també hi poden entrar temes com l'ecologia, el reciclatge i les energies renovables, enfocats com sempre des del vessant nadalenca i infantil. Les carrosses rebran diversos premis que escollirà el jurat el mateix dia 5 al vespre, un cop finalitzada la cavalcada, a la plaça de Barcelona. Les entitats que hi vulguin participar es poden inscriure fins al 4 de desembre de manera presencial a l'Ateneu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.