Tinta solidària contra la violència masclista

Més d'una seixantena de persones es tatuen en una nova jornada solidària d'En su tinta -Estudio-, la segona a Sant Cugat


  • Comparteix:

Més d'una seixantena de persones s'ha tatuat aquest dilluns a En su tinta -Estudio- un disseny exclusiu i solidari per commemorar el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Contra les Dones. Onze hores seguides de tatuatges en què tots els diners recaptats, que han estat finalment 6.543 euros, van destinats a l'Associació de Dones Ca l'Aurèlia de Barcelona, una entitat que ofereix suport i acompanyament a víctimes de la violència masclista.

Es tracta de la tercera jornada solidària que porta a terme l'estudi de tatuatges, la segona des que es va instal·lar al carrer Major de Sant Cugat. L'any passat, coincidint amb el Dia Internacional dels Drets dels Animals, el 10 de desembre, els beneficis de la jornada, 4.500 euros, van anar cap a la Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS). La responsable de l'espai, Esther Gallardo, ha explicat a Cugat Mèdia que la intenció és fer un esdeveniment d'aquestes característiques cada any i destinar els beneficis a temàtiques i entitats diferents.

Com sempre, qui no s'ha volgut tatuar també ha pogut contribuir amb donacions i amb la compra de làmines dels dissenys dels artistes, rebosteria i marxandatge.


Esther Gallardo

Portem tres anys fent un esdeveniment solidari a l'any. La intenció és fer-lo diferent cada any per poder col·laborar amb diverses entitats amb les coses que ens interessen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.