L'exposició 'Controles?' reflexiona al voltant de les drogues amb els més joves

Fins al 5 de desembre encara es pot visitar la mostra a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

L'exposició es pot visitar a la Casa de Cultura / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

L'exposició es pot visitar a la Casa de Cultura / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

Més de 1.800 joves passaran fins al 5 de desembre per l'exposició 'Controles?', un projecte itinerant destinat a conscienciar els adolescents dels riscos, els efectes i les conductes de prevenció de les drogodependències. Una mostra que circula per Catalunya des de fa set anys i que s'actualitza constantment al ritme que ho fan els hàbits de consum. Les últimes incorporacions, les begudes energètiques i l'ús excessiu de les pantalles.

L'exposició consta de diversos espais, adreçats a joves de 12 a 15 anys, de més de 16, a famílies i a professionals. 'Entenem que la prevenció és un ventall d'actuacions que han d'incidir en diferents agents socials del municipi', ha explicat la cap de subsecció de Projectes i Programes del centre SPOTT, impulsor de la iniciativa, Maribel Serra. No es tracta, només, de transmetre informació perquè els adolescents tenen accés a tota la que necessitin, sinó de seleccionar-la i ensenyar-los a triar entre la que és rellevant i la que no ho és.

Per altra banda, els joves agraeixen la informació i assenyalen que la mostra els fa reflexionar, no només sobre les drogues, sinó també sobre altres aspectes de la seva vida.




Maribel Serra

Aquesta exposició s'adreça a tots aquests col·lectius, tant alumnes com famílies i professionals. Entenem que la prevenció s'ha de fer des de diferents agents socials del municipi.

Ariadna

És necessària tota aquesta informació. No només sobre les drogues, sinó també sobre altres coses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.