Can Trabal i Buscarons disposaran de transport públic a demanda

S'amplia la xarxa de barris de Sant Cugat que disposen del servei de bus a demanda


  • Comparteix:

El servei va a càrrec de Shotl / Foto: Localpres

El servei va a càrrec de Shotl / Foto: Localpres

El transport públic a demanda arriba a Can Trabal i a Buscarons (passeig del Caqui, a la Floresta). El servei, que connectarà aquests nuclis amb el centre de Sant Cugat, es posarà en marxa en forma de prova pilot durant la primera quinzena de desembre i estarà disponible de dilluns a divendres. El transport, que l'oferirà Shotl, substituirà el recorregut de la línia L10 d'autobús, que no funcionava en totes les franges horàries. Can Trabal i Buscarons se sumen així a Can Barata, Can Borrull i Can Cortés com a zones que disposen d'aquest servei.

La nova línia tindrà 22 parades (les 15 parades actuals de l'L10 més 7 parades noves a la Floresta). Per poder utilitzar el servei, s'ha de sol·licitar entre 20 i 30 minuts abans de necessitar-ho a través de l'app de Shotl (disponible per a iOS i Android) o trucant al 672 04 03 75. S'ha d'acordar la parada i l'hora de recollida. El preu del bitllet és el mateix que el de la resta de línies de transport urbà municipals. També es poden utilitzar els títols de transport habituals.

L'Ajuntament posa en marxa aquest servei amb l'objectiu de 'potenciar el transport públic a Sant Cugat per oferir alternatives de mobilitat a la població i contribuir en la reducció de la contaminació'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.