L'Envelat de Nadal es mou a la plaça U d'Octubre

L'espai serà l'epicentre de la gresca nadalenca


  • Comparteix:

La nova distribució de l'Envelat / Foto: Ajuntament

La nova distribució de l'Envelat / Foto: Ajuntament

Música, concerts, jocs per a tota la família i més d'una quarantena de propostes durant 10 dies. L'Envelat tornarà un any més a ser un dels epicentres de la gresca aquest Nadal a Sant Cugat amb activitats al llarg de tot el dia. L'espai obrirà portes entre el 23 de desembre i el 4 de gener i ho farà amb un canvi d'ubicació. Enguany, l'Envelat passa del parc de Ramon Barnils a la plaça de l'U d'Octubre, que també acollirà 'L'espai Re-Menut', una zona pensada especialment per als més petits de la casa. A més, i per obrir la festa al barri del Monestir, al carrer de la Creu també s'hi duran a terme activitats a l'aire lliure amb jocs i instal·lacions.

CONSULTA AQUÍ LA PROGRAMACIÓ DEL NADAL A SANT CUGAT

L'Envelat
La carpa més gran de l'Envelat serà el principal escenari amb multitud de propostes durant tot el dia. Durant el matí, els més menuts podran gaudir de tota mena de jocs i activitats per despertar la seva creativitat com l''Actuem per Nadal' o el 'Motripressebre'. La màgia i la música agafaran protagonisme a les tardes, amb propostes com un taller de teatre sobre els Pastorets de Betlem, una mostra de màgia amb 'The Postman' o una de les cites marcades al calendari com la visita de l'Ambaixador Reial. A la nit serà el torn de les activitats juvenils, amb el concert del raper 'Lil Dami'.

El Cobert
Aquest espai estarà principalment dedicat als tallers en família. Un caga-tió de fang, la creació d'ornaments per a l'arbre de Nadal i una xocolatada són algunes de les activitats que es podran dur a terme al Cobert.

La plaça i el carrer
Espai dedicat a les activitats a l'aire lliure i als jocs i instal·lacions per als menuts. Els infants podran gaudir d'un circuit de tricicles, jocs gegants de fusta i baldufes, entre d'altres.

La caseta
Zona musical per excel·lència. Serà l'espai on tindran lloc els concerts durant els 10 dies de l'Envelat. Artistes com Alba Cayulea & Claes Magnet, Veil, Bruna i Eli Escoda & Berru passaran per la caseta per oferir el toc musical al Nadal.

L'espai Re-Menut
La família trobarà en aquesta zona situada al costat del cobert el lloc ideal per passar una bona estona amb els infants. Un espai amb jocs per a tothom per gaudir del Nadal en família.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.