Pere Soler veu 'una voluntat explícita' de Junts i Cs de posar la ciutadania en contra del govern

El tinent d'alcaldia respon a les crítiques de l'oposició sobre 'la negociació amb l'AMB' pel tribut metropolità


Temes relacionats

Pere Soler veu 'una voluntat explícita' de Junts i Cs de posar la ciutadania en contra del govern (28/nov/19)


  • Comparteix:

El tinent d'alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat, Pere Soler, defensa la 'bona voluntat' del govern local per aconseguir que l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) acceptés el càlcul inicial, a la baixa, del tribut metropolità i veu 'una voluntat explícita' de Junts per Sant Cugat i de Cs per 'confondre' la ciutadania i posar-la en contra del tripartit. Soler respon, en una entrevista a Cugat Mèdia, a les crítiques principalment de Junts i abans que la formació demanés la seva dimissió per aquest mateix motiu.

El tinent d'alcaldia assegura que la retirada de l'anunci del contenciós administratiu que va posar l'anterior govern ha 'desllorigat' la situació i ha fet que l'AMB acceptés recaptar amb aquest nou tribut a Sant Cugat els 4,2 milions d'euros calculats inicialment i no els 6,9 milions que es preveien. Reconeix, això sí, que l'AMB 'no ens ha rebaixat res' ni ha tingut cap tracte diferencial per a Sant Cugat.

Aquesta 'negociació' i els seus resultats, però, són el principal punt conflictiu entre l'actual equip de govern i l'anterior en aquesta qüestió. El regidor de Junts per Sant Cugat Carles Brugarolas assegura que la rebaixa de l'import ve donada pels 'defectes tècnics de l'ordenança' i que no només passa amb Sant Cugat, sinó amb els 18 municipis que han començat a pagar el tribut aquest any. De fet, els postconvergents expliquen que aquesta negociació 'no és legal ni possible' i que es tracta d'un 'acte estudiat i deliberat' que demostra que Soler 'no té els atributs per ser regidor de l'Ajuntament ni per governar'.


Pere Soler

Amb bona voluntat, vam fer l'anunci de la retirada de l'anunci del contenciós i l'AMB va decidir tornar a seure a la taula i va acceptar el càlcul inicial. Aquesta és la negociació i l'èxit d'aquest nou govern, haver desencallat la situació i haver tornat al punt de partida. L'AMB no ens ha rebaixat res.



  • Comparteix:

COMENTARIS

En només 6 mesos , ja fent un discurs victimista , enlloc de demanar disculpes per haver enganyat a la gent, com acabarà això ?, fàcil resposta, malamente....

Pere Ferrer Morello. Enviat el 28/nov/19


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.