Operatiu de la Guàrdia Civil a Sant Cugat

Diverses unitats del cos han estat presents a Volpelleres


  • Comparteix:

La Guàrdia Civil ha posat en marxa un operatiu contra el tràfic de drogues que ha tingut incidència a Sant Cugat, al barri de Volpelleres. Diverses unitats del cos estatal han actuat a la ciutat en el marc d'un dispositiu que s'ha desenvolupat a Balears i Catalunya, segons ha confirmat la Guàrdia Civil a Cugat Mèdia. En total, s'han realitzat 20 entrades i registres, a Sant Cugat i altres ciutats com Barcelona, Madrid, Palma i Llucmajor, i s'han efectuat 12 detencions.

Segons la Guàrdia Civil, les 12 persones han estat detingudes com a presumptes integrants d'un grup criminal organitzat. Fruit dels registres, també s'han intervingut diverses quantitats de droga, diners i eines relacionades amb les activitats investigades, a més vehicles preparats per al transport ocult de droga.

Tot plegat, en el marc d'una operació policial, confirma el cos, contra el tràfic de drogues i substàncies estupefaents.

De moment, la Guàrdia Civil no ha donat més detalls de l'operació policial, que està sota secret de sumari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.