Torna el trenet de Nadal amb un itinerari nou

L'Ajuntament gestiona enguany la iniciativa que s'allargarà fins al 5 de gener


  • Comparteix:

El trenet de Nadal el gestionarà enguany l'Ajuntament en comptes de Sant Cugat Comerç / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

El trenet de Nadal el gestionarà enguany l'Ajuntament en comptes de Sant Cugat Comerç / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

L'Ajuntament pren el relleu a Sant Cugat Comerç (StC) en la gestió del trenet de Nadal, que funcionarà del 5 de desembre al 5 de gener, i que farà parada al Mercat de Torreblanca els divendres a la tarda i els dissabtes al matí. El recorregut varia respecte als anys anteriors i enguany passarà pel barri del Monestir-Sant Francesc. Per accedir-hi s'haurà de presentar un tiquet de compra d'un establiment de Sant Cugat d'un import mínim de cinc euros.

La tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació i Empresa, Elena Vila, ha destacat que el trenet enguany dona servei a tots els establiments de l'eix comercial de la ciutat. Una manera de 'guiar' els 'camins del Nadal' per a les famílies i els infants.

Horaris
- L'horari habitual de funcionament del trenet serà d'onze del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre
- Els caps de setmana, festius i del 21 de desembre al 5 de gener, el tren circularà matí i tarda
- Del 5 al 20 de desembre, el divendres 27 i tots els dijous, circularà només en horari de tarda
- Els dies 25, 26 i 31 de desembre i l'1 de gener, el trenet no circularà

Tiquets
Per pujar al trenet caldrà presentar un tiquet de compra, efectuada a partir del 29 de novembre, a qualsevol establiment de Sant Cugat (valor de 5 euros mínims per persona). Els menors de 14 anys podran pujar-hi gratuïtament sempre que vagin acompanyats.

Mapa del recorregut del trenet de Nadal / Foto: Ajuntament de Sant Cugat
Mapa del recorregut del trenet de Nadal / Foto: Ajuntament de Sant Cugat



Elena Vila

Ja tenim aquí el molt esperat trenet de Nadal que volem que guïi els camins del Nadal. Per nosaltres és un any important, amb aquest trenet volem que la gent visiti tots els comerços de Sant Cugat, per pujar-hi només cal un tiquet d'una compra de qualsevol comerç i els menors de 14 anys poden pujar-hi gratuïtament sempre que vagin acompanyats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.