Sant Cugat s'omple d'esperit nadalenc amb l'encesa de llums

Totes les activitats de Nadal a l'especial de Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Sant Cugat ja respira l'esperit nadalenc. Més de 200.000 bombetes LED il·luminen ja els carrers de la ciutat per marcar 'Els camins de Nadal'. La tradicional encesa de llums, amb una cercavila, un compte enrere i un espectacle de dansa i percussió, ha aplegat 2.000 persones i ha posat en marxa el programa d'activitats nadalenques de la ciutat. És el tret de sortida a 38 dies amb més de 200 propostes per a totes les edats, com el Quinto, els mercats, les cavalcades de Reis i les gresques de Cap d'Any.

Un espectacle itinerant de la companyia Sound de Secà, que ha anat des de la plaça dels Quatre Cantons fins a la d'Octavià, ha donat el tret de sortida a la festa d'aquesta tarda. L'alcaldessa, Mireia Ingla, s'ha encarregat de fer el compte enrere i, en arribar a l'u, la plaça s'encera s'ha omplert de llum i colors. Petits i grans han gaudit d'aquesta festa que obre les portes al Nadal i que, a més, també ha ofert xocolata calenta per a tothom.

Valldoreix també ha donat la benvinguda al Nadal aquest divendres amb la seva tradicional encesa de l'arbre.

Nadal amb novetats
El Nadal arriba enguany amb novetats. El principal és el canvi d'ubicació de l'Envelat, que es trasllada del parc de Ramon Barnils a la plaça de l'U d'Octubre. Amb això, el tradicional Quinto de Nadal, organitzat per Cal Temerari, es mou al Pav 2 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.