Les activitats organitzades a Sant Cugat amb motiu de la Marató de TV3 recullen 1.700 euros


  • Comparteix:

L'acte l'han organitzat tres estudiants de l'IES Sant Cugat

L'acte l'han organitzat tres estudiants de l'IES Sant Cugat

Èxit de participació en els actes de la Marató de TV3 celebrats a la zona esportiva de Coll Favà aquest diumenge, i que han servit per recaptar 1.700 euros. La gent s'ha acostat fins al complex esportiu per participar en els tornejos de futbol-7, bàsquet-3, i tennis taula i per participar a la gimcana infantil en un acte organitzat per tres estudiants de catorze anys del'IES Sant Cugat.

La Marató de TV3 ha passat enguany per la nostra ciutat amb un gran èxit d'assistència. I és que la zona Esportiva de Coll Favà ha viscut aquest diumenge al matí una jornada solidària que ha volgut aportar el seu gra de sorra per combatre el càncer. L'acte l'han organitzat tres joves de l'IES Sant Cugat amb la col·laboració del consistori. Un d'ells, Ariadna Gamonal, explica les activitats amb les que la gent s'ha trobat.

Ariadna Gamonal

S'han organitzat tornejos de futbol-7, bàsquet-3 i una gimcana per a nens de 3 a 8 anys; ha vingut molta gent perquè està molt concienciada que s'ha de lluitar contrra les malalties


L'any passat els tres joves no van poder organitzar cap acte perquè no van ser a temps de demanar les autoritzacions pertinents. Enguany però, han treballat amb previsió, i juntament amb les àrees d'Esports, Joventut i Sanitat de l'Ajuntament, han pogut organitzar l'acte.

Ariadna Gamonal

Ha sigut difícil perquè pensa que s'ha de mobilitzar un ajuntament sencer.


Tots aquells que han participat en la jornada esportiva solidària s'han endut un obsequi i un esmorzar gratuït a més, han pogut participar per només mig euro en un sorteig de regals. En total, aquesta jornada ha permès recaptar 1.700 euros, dels 6'5 milions d'euros que s'han recaptat en total a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.