El nou pavelló municipal farà un pas endavant amb la col·locació de la primera pedra


  • Comparteix:

El projecte de remodelació de la Rambla del Celler farà diumenge un pas més amb la col·locació de la primera pedra del nou pavelló, PAV3. Coincidint amb aquest acte, l'Ajuntament presentarà també una exposició sobre els nous equipaments que es faran en aquest espai.

Sota el títol "Les sis cares de la Rambla del Celler", aquesta mostra vol explicar de forma gràfica els nous equipaments que s'estan construïnt. Segons la regidora de Comunicació, Marta Subirà, el consistori vol resoldre els dubtes que encara tinguins els ciutadans davant les obres.

Marta Subirà



L'exposició també explica els canvis d'ubicació que han patit els equipaments que hi havia fins ara, com la piscina o el camp de futbol municipal.
Tota aquesta informació es completarà el mateix diumenge amb el passi d'un vídeo sobre els projectes del nou pavelló i el fitness, a partir de les dotze del migdia.
La jornada finalitzarà amb la col·locació de la primera pedra del PAV 3, que podria estar enllestit l'any vinent. Aquest equipament comptarà en una gran sala subdivible en 3 mòduls, i compta amb un pressupost de 4 MILIONS 348 EUROS.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.