La Nit més Jove ofereix dues festes diferents amb motiu de Cap d'Any


  • Comparteix:

Lesactivitats es faran a l'Envelat de Nadal i a la Nau de Cultura de Valldoreix

Lesactivitats es faran a l'Envelat de Nadal i a la Nau de Cultura de Valldoreix

Música, una cercavila, l'arbre dels desitjos o projeccions audivisuals són algunes de les propostes per a Cap d'Any que han preparat els responsables de la Nit més Jove. Coincidint amb aquesta festa, l'Ajuntament i diverses entitats han preparat activitats diverses per a tots els gustos i que es distribuiran entre l'Envelat de Nadal, per als més joves, i la Nau de Cultura de Valldoreix en el cas dels nois i noies a partir dels 16 anys.

Els joves de Sant Cugat podran triar aquest any entre les diferents alternatives que ofereixen l'Ajuntament i entitats del municipi amb motiu de la nit de Cap d'Any.

I és que els responsables del programa d'oci 'La Nit més Jove' han decidit programar una edició especial de les seves activitats i han organitzat dues propostes alternatives que permetin satisfer tots els gustos. D'aquesta manera, la celebració començarà a la plaça d'Octavià, amb les 12 campanades a càrrec de Profeslo, i continuarà amb una festa a l'Envelat, que serà gratuïta, i una altra a la Nau de Cultura de Valldoreix, que costarà 5 euros. Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon.

Toni Ramon

Tindrerm la nit del 31 animació i gresca al voltant del Monestir, i després tindrem dues opcions, amb una gran festa alternativa que va més enllà del que solen ser les festes de Cap d'Any.


En el cas de l'Envelat de Nadal, les activitats estan pensades per als joves a partir dels 14 anys i hi haurà iniciatives tan diverses com un vídeo-reportatge, la construcció de l'arbre dels desitjos, tatuatges efímers i animació. Aquesta festa comptarà amb la col·laboració de Profeslo i estarà dinamitzada per l'Ateneu.

Pel que fa a Valldoreix, aquesta serà la primera vegada que l'EMD col·labori en la 'Nit més Jove' de Sant Cugat. L'escenari serà la Nau de Cultura i en aquest cas, les propostes estan pensades per a joves a partir dels 16 anys. Escoltem el tècnic de Joventut, Manel Turón.

Manel Turón

L'activitat que es preveu a Valldoreix conté un element més musical i festiu, per passar l'estona. Anem a uns joves no tant joves sinó a partir dels 16 anys.


Les activitats de Valldoreix, com projeccions audiovisuals i performances, estaran dinamitzades per l'Associació Ojú.

Totes dues festes s'allargaran fins les 4 de la matinada, i les persones s'hi vulguin acostar ho poden fer amb transport públic, ja que FGC oferirà servei continuat durant tota la nit de Cap d'Any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.