Les cinc propostes del Nadal a Sant Cugat que no et pots perdre

Totes les activitats de Nadal a l'especial de Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Els ambaixadors reials visiten Sant Cugat el 4 de gener / Foto: Cugat Mèdia

Els ambaixadors reials visiten Sant Cugat el 4 de gener / Foto: Cugat Mèdia

Les festes de Nadal arriben a Sant Cugat amb més de 200 activitats organitzades per l'Ajuntament amb el suport d'una cinquantena d'activitats. Cugat Mèdia en destaca cinc del programa 'Els camins del Nadal', que conté propostes per a tots els públics.

COMERÇ

Mercat de Nadal i Mercat de Reis

Els productes més típics i tradicionals de les festes de Nadal es troben en aquests mercats al bell mig de Sant Cugat. El Mercat de Reis es pot visitar fins al 24 de desembre de 10h a 20h a la plaça d'Octavià; el Mercat de Reis estarà instal·lat entre el 2 i el 5 de gener, de 10h a 21h, a la Rambla del Celler



MÚSICA

Lildami en concert

El raper Lildami, referent del gènere en català arreu del país, portarà el seu particular estil a l'Envelat, a la plaça de l'U d'Octubre. El concert serà el divendres 3 de gener a les 10:30h. Les entrades costen cinc euros i es poden comprar al mateix espai.


REIS

Ambaixadors Reials

Un dia abans que Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient arribin a Sant Cugat, passaran per l'Envelat els seus sirvents, els ambaixadors. Els infants podran entregar les seves cartes entre les 17.30h i les 20.30h.


TEATRE

'Pedra i Sang'

El muntatge teatral més tradicional de Sant Cugat celebra enguany la 19a edició al Claustre del Monestir. Hi haurà sessions d'aquesta obra entre el 25 i el 28 de desembre. Les entrades costen 15 euros.


TEATRE

'Els Pastorets'

El clàssic de Josep Maria Folch i Torres es podrà veure al Teatre de Mira-sol en dues sessions: el 18 i el 22 de desembre a les 19h. Les entrades costen tres euros.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.