Sant Cugat viurà la primera edició de la Cursa del Gall per dir adéu al 2019

La cita agafa el relleu a la Sant Silvestre, que es va acomiadar de la ciutat després de nou edicions


  • Comparteix:

Silvano Bendinelli, Gemma Aristoy i Manel González amb la samarreta de la cursa / Foto: Cugat Mèdia

Silvano Bendinelli, Gemma Aristoy i Manel González amb la samarreta de la cursa / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat viurà aquest 31 de desembre la primera edició de la Cursa del Gall, que agafa el relleu a la Sant Silvestre després de nou edicions consecutives a la ciutat. Amb un recorregut urbà de 5 quilòmetres que passarà pels racons més emblemàtics de Sant Cugat, la cursa vol apostar per un format lúdic i familiar amb l'objectiu de potenciar la participació. El Club Muntanyenc ha estat l'encarregat d'organitzar una cursa que, com ha explicat a la presentació de l'acte el seu director tècnic, Manel González, 'pugui fer tothom' i defugi de centrar-se únicament en el vessant competitiu. La jornada, a més, comptarà amb un toc cultural gràcies a les actuacions dels Diables de Sant Cugat i els Geganters.

ESCOLTA-HO

Inscripcions
Les inscripcions per poder participar ja estan obertes al web de la cursa amb un preu de 13 euros i de 10 per als socis del Muntanyenc fins al 27 de desembre a les dotze de la nit. Una vegada finalitzat aquest termini, les inscripcions es podran fer únicament al pav 3 de la Rambla del Celler durant la recollida dels dorsals i tindran un preu de 17 euros. Els atletes que vulguin disposar del cronometratge oficial i no disposin de xip propi hauran de pagar dos euros addicionals. Pel que fa a la recollida dels dorsals, es podrà fer dilluns 30 de desembre de tres de la tarda a vuit del vespre i dimarts 31 de deu del matí a cinc de la tarda.

Recorregut
La cursa donarà el tret de sortida a les sis de la tarda a l'avinguda del Pla del Vinyet, davant del Teatre-Auditori, i finalitzarà a la plaça de la Vila. A l'arribada del recorregut s'oferirà als participants un avituallament de coca i xocolata. Els organitzadors de la cursa la donaran per tancada quan passin 75 minuts després del seu inici.



Premis
Els premiats seran el primer, el segon i el tercer classificat masculí i femení de les categories general, sub 16 i veterà. A més, també es premiarà la millor disfressa individual de gall i gallina i la millor disfressa com a comparsa.


Manel González

Vam pensar que cabia la possibilitat de fer una activitat, més que esportiva, amb una vessant lúdica i participativa. El projecte va quallar i el vam tirar endavant



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.