Troben a Sant Cugat una cotorra i una carolina perdudes a Maçanet de la Selva

Els animals feia mesos que estaven perduts i s'han acabat localitzant els propietaris gràcies a Facebook


  • Comparteix:

La cotorra i la carolina trobades / Foto: Cedida

La cotorra i la carolina trobades / Foto: Cedida

Una cotorra i una carolina es van escapar fa mesos d'un aviari de Maçanet de la Selva. L'atzar els hi ha fet fer un viatge que va culminar prop de l'estació de Sant Cugat, quan una santcugatenca els va trobar i va decidir intentar buscar-ne el propietari. No tenien xip ni anella identificativa, però el Facebook, a través del grup 'Perros y gatos perdidos/encontrados en Sant Cugat' ha sortit al rescat dels ocells. Els seus propietaris en van veure la fotografia i es van posar en contacte amb la persona que els havia trobat per culminar amb un final feliç aquest viatge tan curiós.

ESCOLTA-HO

La persona que l'ha trobada, Lourdes Dalmau, ha explicat el cas a la secció d'El Cau Amic del 'Sant Cugat a fons', on també hi han assistit dues de les impulsores del grup de Facebook que ha col·laborat en la trobada. Tots, també el membre d'El Cau Amic Francesc Codonyés, han remarcat la necessitat d'identificar sempre tots els animals de companyia, siguin quins siguin, per evitar situacions com la d'aquests dos ocells. Dalmau ha remarcat també la satisfacció d'haver pogut ajudar a recuperar un animal domèstic perquè ha passat per 'situacions similars'.

No és l'única història rocambolesca que s'ha produït al voltant d'aquest grup de Facebook. Terré i Schmidt han explicat el cas d'en Dylan, un gos de les Planes que va desaparèixer fa 11 mesos, probablement robat, afirmen, i que ha reaparegut finalment a L'última llar de Tarragona. Allà, van analitzar el xip que duia i van poder contactar amb la seva propietària, que no havia abandonat l'esperança de retrobar-lo. En Dylan estava en molt mal estat, però se'l va poder salvar gràcies a aquest element identificatiu.


Lourdes Dalmau

Estic molt contenta perquè ha estat una història d'aquestes de Nadal de final feliç. Em va provocar una gran satisfacció. Vull agrair a qui ajuda a recuperar animals perquè tornin a la família com un més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.