L'Ajuntament millorarà les condicions dels dos camins que porten a l'Avenç

L'estat actual del Camí del Crist Treballador ha suscitat queixes per part de les famílies de l'escola


  • Comparteix:

El camí uneix la Rabassada amb l'Avenç / Foto: Ajuntament

El camí uneix la Rabassada amb l'Avenç / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament farà una intervenció de millora al Camí del Crist Treballador, la via que uneix la Rabassada amb l'escola Avenç i que dona accés al Club Tennis Natació. Concretament, col·locarà pilones de fusta als vorals per garantir el pas segur dels vianants, per fer més estreta la carretera i forçar la reducció de velocitat dels vehicles i per evitar l'aparcament als vorals i al bosc. A més, es tornarà a pavimentar amb sauló compactat per reduir la pols que aixequen els cotxes quan passen i per eliminar els forats que hi ha.

A banda d'aquests treballs, segons ha pogut saber Cugat Mèdia, també es millorarà l'estat del camí per a vianants que va del carrer Llaceres a l'escola. S'arranjarà el terra, malmès per les pluges, i també s'hi implementaran llums per garantir-hi la il·luminació.

La intenció de l'Ajuntament és fer totes aquestes intervencions durant les vacances de Nadal.

Precedents
La situació del camí havia suscitat malestar entre les famílies de l'Avenç, sobretot arran dels aiguats que han caigut darrerament i que han malmès el camí. Al ple municipal, el regidor de Mobilitat, José Gallardo, preguntat pel portaveu de Cs, Aldo Ciprian, va avisar de les dificultats que comportava fer obres en aquesta via, ja que forma part de l'àrea protegida pel Parc Natural de Collserola i, per tant, no es pot asfaltar.

Després que la problemàtica arribés a la sessió plenària, l'alcaldessa, Mireia Ingla, va admetre via xarxes socials que les obres de compactació no havien estat 'una bona idea' i es va comprometre a posar-hi remei 'de forma eficient i el més ràpid possible'.

A banda de les mesures anunciades, a l'octubre la Policia Local va començar a fer controls per garantir el pas de vehicles pel camí a 20 quilòmetres per hora com a màxim. Una acció que havia de servir per 'reforçar la seguretat dels vianants i reduir el risc d'accident' a la via.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.