El transport públic a demanda arriba a Can Trabal i Buscarons

El servei arrenca en forma de prova pilot i funcionarà de dilluns a divendres


  • Comparteix:

El servei va a càrrec de Shotl / Foto: Localpres

El servei va a càrrec de Shotl / Foto: Localpres

El transport públic a demanda arriba a Can Trabal i a Buscarons (passeig del Caqui, a la Floresta). El servei, que connectarà aquests nuclis amb el centre de Sant Cugat, es posarà en marxa en forma de prova pilot i estarà disponible de dilluns a divendres de set del matí a nou de la nit. El transport, que l'oferirà Shotl, substituirà el recorregut de la línia L10 d'autobús, que no funcionava en totes les franges horàries. Can Trabal i Buscarons se sumen així a Can Barata, Can Borrull i Can Cortés com a zones que disposen d'aquest servei.

La nova línia tindrà 29 parades (les 15 parades actuals de l'L10, més 8 parades noves i 6 d'existents a la Floresta). Per poder utilitzar el servei s'ha de sol·licitar a través de l'app de Shotl (disponible per a iOS i Android) o trucant al 672 04 03 75. El preu del bitllet és el mateix que el de la resta de línies de transport urbà municipals. També es poden utilitzar els títols de transport habituals.

El servei, a més, es complementarà, entre dos quarts de vuit i dos de deu del matí, amb un vehicle de reforç que farà el recorregut i horaris actuals de la línia L10 amb una freqüència de pas de 30 minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.