Més de 400 signatures contra la intervenció al camí cap a l'Avenç

Famílies de l'escola Avenç s'oposen a la reforma prevista per l'Ajuntament


  • Comparteix:

Imatge del Camí del Crist Treballador / Foto: Google Maps

Imatge del Camí del Crist Treballador / Foto: Google Maps

Famílies de l'escola Avenç han iniciat una recollida de signatures contra les actuacions que l'Ajuntament té previst fer al camí del Crist Treballador. De moment la campanya porta en tres dies uns 450 suports per aturar la intervenció prevista en aquesta via que uneix la Rabassada amb l'escola Avenç i que dona accés al Club Tennis Natació. Els signats s'oposen a reduir el camí, col·locar pilones als vorals i tornar a pavimentar amb sauló, com preveu el consistori.

En concret, la intervenció de l'Ajuntament, que té previst executar durant les vacances de Nadal, inclou col·locar pilones de fusta als vorals per garantir el pas segur dels vianants, fer més estreta la carretera i forçar la reducció de velocitat dels vehicles per evitar l'aparcament als vorals i al bosc. A més, es tornarà a pavimentar amb sauló compactat per reduir la pols que aixequen els cotxes quan passen i per eliminar els forats que hi ha.

Unes mesures que els signats rebutgen, ja que consideren que incrementarà la problemàtica existent. Per això demanen que es torni a pavimentar el camí com abans, s'incrementi o racionalitzi l'aparcament existent, es millori la il·luminació i es proposin fórmules reals de transport públic per accedir al centre.

Segons els impulsors de la recollida, pel camí del Crist Treballador transiten més de 1.000 famílies cada dia i hi manca aparcament. 'És una situació límit', asseguren en l'escrit de la campanya, on consideren inacceptables les mesures proposades per l'Ajuntament.

Està previst que aquesta setmana es reuneixin l'AFA i la direcció de l'escola amb representants del consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.